Produkter för solgar whey att gå (10)

Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska innehållet av fett och kolhydrater i vassle. Processen kan utföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och koncentrationen av protein.
Svart Ris 1000g VIVIO - Svart Ris 1000g VIVIO

Svart Ris 1000g VIVIO - Svart Ris 1000g VIVIO

Svart ris, efter kokning får en lila nyans, därför kallas det också lila. Precis som brunt ris är det obearbetat och därför rikt på fiber, vitaminer, särskilt vitamin E och mineraler: järn, zink, koppar. Svart ris kokar längre än andra ris, från en halv timme till en timme, och kommer alltid att vara lätt krispigt. Det används ofta för att förbereda hälsosamma desserter, till exempel risdessert med kokosmjölk. Svart ris är rikt på antioxidanter som bekämpar fria radikaler, vilket skyddar oss mot inflammationer och många sjukdomar samt fördröjer cellernas åldrande. <strong>Ingredienser:</strong> brunt ris <strong>Näringsvärden per 100g</strong> Energi 1498kJ/354kcal - 18% RDI* Fett 3,2g - 5% varav mättade fettsyror 0,8g - 4% Kolhydrater 72g - 28% varav sockerarter 0,7g <1% Protein 7,7g - 15% Fiber 3,1g Salt 0,03g <1% *RDI - Referensintag <strong>Användning</strong> Skölj riset i kallt vatten.
Sur vassle (AWP)

Sur vassle (AWP)

Syrad vassle (AWP) är en biprodukt från produktionen av ost eller syrad kasein. Den produceras genom att torka färsk vassle som erhållits från mjuka vitostar. Den mikrobiella jäsningen minskar användningen av mjölk och omvandlar laktos till mjölksyra. Syrad vassle används främst i produktionen av ricotta och vassla. Den används också som ingrediens i många bearbetade livsmedel, såsom bröd, kex, kött, bakverk och färdiglagade rätter. Syrad vassle finns även i choklad och konfektyr. Produkten som erbjuds av Foodcom kan också användas i produktionen av djurfoder. Det är en populär ekonomisk ersättning för söt vassle i utfodringen av smågrisar. Syrad vassle används också i mjölkersättningar med lågt pH.
Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Koncentratet av vassleprotein 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) produceras från söt vassle med hjälp av en avancerad ultrafiltreringsprocess vid låg temperatur. Därför förblir de flesta proteiner intakta. WPC innehåller cirka 35 till 90 % mjölkproteiner. Detta pulver är inte smaksatt och kan därför få vilken smak eller arom som helst. WPC 80 Instant används i produktionen av glass, yoghurt, drycker, charkprodukter och främst inom sportnäring. Det instant koncentratet löser sig lätt även i kallt vatten. WPC 80 Instant finns i förpackningar om 15/20/25 kg eller "Big Bag" 500-1000 kg. Den genomsnittliga hållbarheten för WPC 80 Instant är cirka 12 månader. Proteinhalt: min. 80 % Fettinnehåll: max. 8 % Aska max. 3,5 %
Deminiraliserad vassle (DEMI)

Deminiraliserad vassle (DEMI)

Demineraliserat vasslepulver (DEMI) tillverkas genom att ta bort en del av mineralerna från flytande sötvassle. Beroende på syftet kombineras många tekniker: jonbyte, elektrodialys, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. erbjuder ett brett utbud av demineraliserade pulver enligt kraven på: - 20% demineraliserat vasslepulver - utmärkt fyllmedel utan överdriven sälta, - 40%, 50% demineraliserat vasslepulver - mest populärt för choklad- och bakverksproduktion, - 70% demineraliserat vasslepulver, - 90% demineraliserat vasslepulver. Demineraliserat vasslepulver (90% demineralisering) används ofta vid tillverkning av mjölkersättning för spädbarn. Det möjliggör framställning av en sammansättning som ligger närmare bröstmjölk.
Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska fetthalten och kolhydratinnehållet i vasslen. Processen kan genomföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och proteinhalten.
Vassleproteinkoncentrat 80%

Vassleproteinkoncentrat 80%

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett koncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80% mjölkprotein. Det tillverkas av färsk och pastöriserad skummjölk genom filtrering och spraytorkning. Den höga proteinhalten och låga laktoshalt gör att denna produkt är allmänt använd inom produktion av lågkolhydratlivsmedel och proteinberikade drycker. Den kan även tillsättas i bland annat bakverk, desserter, foderprodukter, mjölkdrycker, såser och ostar.
Vasslepermeat

Vasslepermeat

Permeat tillverkas av färsk pastöriserad avfettad mjölk, som uppstår efter ultrafiltrering av mjölk för att extrahera proteiner och fetter. Produkten torkas sedan med hjälp av avancerade spraytorkningstekniker. Produkten kallas ibland "avfettad vassle", när den erhålls från vassle. Tack vare att vasslepermeat är rikt på laktos men har ett lågt proteininnehåll, kan det användas för att producera godis, bakverk och fetter. Det tillsätts också i produktionen av glass, smältost, drycker och kosmetika.
Svart Ris 1000g Vivio

Svart Ris 1000g Vivio

Svart ris får en lila nyans efter tillagning, vilket är anledningen till att det också kallas lila. Precis som brunt ris serveras det inte, så det är rikt på fibrer, vitaminer, särskilt vitamin E och mineraler: järn, zink, koppar. Det svarta riset kokas längre än andra ris, från en halv timme till en timme, och det kommer alltid att vara något krispigt. Det används ofta för att förbereda hälsosamma desserter, till exempel risdessert med kokosmjölk. Svart ris är rikt på antioxidanter som ansvarar för att bekämpa fria radikaler, vilket skyddar oss mot inflammatoriska tillstånd och många sjukdomar, samt fördröjer cellåldrandet. <strong>Näringsvärden per 100 g</strong> energivärde 1498KJ / 354Kcal - 18% RDI * FETT 3,2 g - 5%, varav mättade fettsyror 0,8 g - 4% kolhydrater 72 g - 28%, varav sockerarter 0,7 g < 1% protein 7,7 g - 15% fiber 3,1 g salt 0,03 g < 1% * RDI - Referensvärde för näringsintag
Acai 250g vivio-extrakt

Acai 250g vivio-extrakt

Acai är brasilianska palmfrukter. De har en vacker lila färg och innehåller stora mängder antioxidanter, vitaminer C, E, B1, B2, B3, fosfor, kalcium, kalium, järn, proteiner, omättade fettsyror och polyfenoler. Acai är ett effektivt vapen mot fria radikaler som är ansvariga för hudens åldrande. Produkten kan användas både internt och externt. Acai-bärsextrakt skapar ett skyddande lager på huden, vilket gör att huden ser friskare ut. Extraktet har en lätt sammandragande effekt och hjälper till att läka mindre hudskador. & Nbsp; <strong> Innehåll: </strong> 90 % extrakt (10: 1) från Acai (Euterpe Oleracea), 10 % maltodextrin & nbsp; <strong> användning </strong> Rekommenderad daglig portion: 3-4 teskedar frukt per dag. Acai-bär kan konsumeras efter önskemål, t.ex. med yoghurt eller grönsaks- och fruktkocktail. Överskrid inte den rekommenderade portionsstorleken för konsumtion under dagen. Du kan tillsätta i din favoritkräm eller balsam.